SZOLGÁLTATÁSAINK

Vezetőfejlesztés

Meggyőződésünk, hogy a vezető elsősorban jó ember, pozitív személyiség és rendelkezik a vezető személyiség alapjaival.

Nem, vezetőnek nem születni kell, de léteznek peremfeltételek, melyeknek jó vezetőként meg kell felelnie.

A folyamatos változás már önmagában is megköveteli a készségek, a vezetői tudás fejlesztését. Természetesen vezetői eszköztára mindig lehet kicsit jobb, hatékonyabb, korszerűbb.

Vezetői készségek és kompetenciák mérése

Vizsgálatunkban azt mérjük, hogy a jó ember és jó személyiség mellett mennyire van meg az egyénben, a vezetőben a vezetői személyiség alapja, magja.

A vizsgálat eredményeit összefoglalva visszamutatjuk, akár egy későbbi toborzásnál akár fel is használhatjuk, továbbá, a vizsgálat eredményeire építve támogatni tudjuk az egyén személyes, vezetőfejlesztését.

360 fokos vezetői működés és elfogadottság mérés

A vezetői működés szervezeten belüli érvényesülése, megjelenése és elfogadottsága fontos mutatója egy vezető hatékonyságának, eredményességének, érdekérvényesítő képességének.

Eszközünkkel a szervezeten belül 360 fokban mérhetőek fel egy vezető hatékonysága, erősségei, gyengeségei. A mérési eredmények visszajelzése jó alapot teremt egy célirányos fejlesztéshez, amit csoportos vagy egyéni formában, de akár vegyes rendszerben is meg tudunk valósítani.

Vezetői Akadémia

A szervezeten belüli vezetői és vezetési filozófiák egységesítését, a vezetői eszköztárak közelítését célozza a Vezetői Akadémia. Vezetői programjainkban a készségek és a személyiség párhuzamos, integrált fejlesztésére törekszünk, mert a jó vezető elsősorban jó ember, jó személyiség.

Vezetői készségek fejlesztése

Fejlesztési programmal segítjük a személyiségének megfelelő vezetői eszköztár kialakítását csoportos vagy egyéni formában, de akár vegyes rendszerben is.

A vezetői erő azonban a személyiségből fakad. Önismeretből, hitelességből, szándékból, szenvedélyből, melyeket szintén érdemes fejleszteni, megélni, kamatoztatni.

De melyek is ezek az eszközök?

 • Delegálás,
 • kommunikáció,
 • tárgyalástechnika,
 • értekezlet vezetés,
 • együttműködéstámogatás,
 • folyamatkövetés,
 • visszajelzés-adás,
 • lezárásitechnika,
 • csapatépítés, összetartás,
 • időmenedzsment,
 • stresszkezelés.
Vezetőfejlesztés, coaching

A vezetői szerepek is sokszínűbbé váltak. Már nem csupán irányítják a munkatársakat, motivációs forrást, energiát, stabilitást, biztonságot, fejlesztést és a szervezeten belüli szerteágazó kapcsolódási pontot jelentenek.

Ezeknek a kihívásoknak megfelelni nem könnyű, ehhez a kibővült szerepkörhöz azonban sokszor nem kapnak elég támogatást. Az egyénre szabott vezetői személyiség fejlesztések megadhatják azt a hatékony segítséget, amelyre egy vezetőnek szüksége van.