RÓLUNK

Ismerj meg minket

Mottónk

Amikor a mindent központosító, egységesítő Szovjetunióban létrehozták az első borotválkozó automatát, Grísa és Szása csodálkozva állt előtte.
– Te Grísa, hogyan működik ez?
– Bedobsz 5 kopeket, bedugod a fejed, és megborotvál.
– De az emberek feje nem egyforma!
– Ja, hát először…

Pszichológusok, trénerek, tanácsadók, coach-ok és mérnökök dolgoznak a közösségünkben. Ez a Chillworks. Szervezetfejlesztési tudást és tapasztalatot gyűjtünk és osztunk meg. Munkatársaink sok éves gyakorlattal rendelkeznek a cégek és szervezetek egyes meghatározó paramétereinek mérésében, értékelésében, a vezetőképzésben, a kompetenciamérésben és fejlesztésben.

Számos munkatársunk volt közép vagy felsővezető különféle szervezetekben, így tapasztalataikat és tudásukat saját szakmai életútjuk alatt is alkalmazták, vagy jelenleg is alkalmazzák.

Mi az egyediségben hiszünk. Úgy gondoljuk, hogy bár vannak hasonlóságok, vannak átfedések, de minden ember és minden szervezet, minden cég egyedi, így nem árulunk sémákat és előre elkészített dobozos termékeket. Az egyedi problémákra egyedi megoldásokat alkalmazunk.

A valós problémákra, azok okaira reflektálunk. Meggyőződésünk, hogy megbízóink minden pillanatban döntésképesek, így a fejlesztési folyamatok egészét kínáljuk, és a partnerünk felelős döntésére bízzuk, hogy abból mit és hogyan valósít meg.